• Voornaam:   
  • Familienaam:   

Genealogie familie Huijbrechts, Huijbregts of Huybregts

afkomstig uit Arendonk BelgiŽ en Reusel

Artikelen

» Allemaal zien     «Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 144» Volgende»

Bakkerij Huybregts in Loon op Zand heeft nieuwe eigenaarMemorie van Successie van Peter Huijbregts

Bakkerij Huybregts in Loon op Zand heeft nieuwe eigenaar

Bakkerij Huybregts in Loon op Zand heeft nieuwe eigenaar

Nadat de bekende Loonse ingezetene en eigenaar van genoemde bakkerij Jef Huybregts, vorige maand, na een kortstondige ziekte
overleed, kwam het probleem naar voren, om voor deze florerende zaak een opvolger te vinden, die de traditie, sinds 1995, van het bakkersgeslacht Huybregts, zou willen voort zetten.
Afgelopen maanden heeft de familie Huybregts alles op alles gezet om met de vijf vaste medewerkers van bakkerij Huybregts
de drukbeklante zaak te blijven runnen. Inmiddels is na een zorgvuldige selectie uit vele kandidaten gekozen voor de heer
Janus Schellens, geboren in Reusel op 20 augustus 1949, die stampt uit een ambachtelijke bakkersfamilie.
Door zijn vakscholing en zijn praktijk van huis uit, kan men met deze nieuwe eigenaar verzekerd zijn van het kwaliteitsbrood en banket,waarmee bakkerij Huybregts in Loon op Zand en daarbuiten, naam heeft gemaakt.
Het voorheen gevoerde assortiment blijft geheel bestaan en zal wat betreft banket nog worden uitgebreid aldus de nieuwe eigenaar Janus Schellens.
Hij ziet zich daarbij gesteund door de vijf medewerker, die het voortbestaan van de zaak van harte toejuichen.
De heer Schellend houdt er dit jaar geen vakantiesluiting op na, omdat hij alle cliŽnten op korte termijn wil leren kennen en laten ervaren, dat zijn kwaliteitsbegrip geheel in de lijn ligt van zijn voorganger.
De periode van drie bakkers generaties Huybregts wil de familie eerst afsluiten na een hartelijk woord van dank aanrelaties, vrienden en cliŽnten. Zij wensen hun opvolger alles succes toe en wij als redactie sluiten ons graag daarbij aan.

 

PlaatsLoon op Zand
Latitude (Breedte)51.6270137
Longitude (Lengte)5.072008600000004
Verbonden metLoon op Zand; Josephus Gerardus Maria Huijbregts (Beroep); Waltherus Wilhelmus Huijbregts (Artikel bij deze persoon)

» Allemaal zien     «Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 144» Volgende»

Contact

  • Contact
  • Gebruik ons contact formulier of mail rechtstreeks naar:info@familiehuijbregts.nl
  • Zelf informatie toevoegen is niet mogelijk

Bericht Webmaster

Indien deze website te groot of te klein is in uw brouwser gebruikt u de Ctrl toets in combinatie met de + of - op uw toetsenbord