• Voornaam:   
  • Familienaam:   

Genealogie familie Huijbrechts, Huijbregts of Huybregts

afkomstig uit Arendonk BelgiŽ en Reusel

de Joannes Jan Huijbrechts MOLDER

de Joannes Jan Huijbrechts MOLDER

Mannelijk Ja, datum echter onbekend - 1595

 

«Vorige 1 2

Iemand vinden op deze site

Hoe kunt u het beste een persoon vinden op deze website.

Memorie van Successie van Peter Huijbregts

KORTE HANDLEIDING PERSONEN ZOEKEN

Iemand vinden op deze site

Nog levende personen kunt u i.v.m. Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) NIET meer raadplegen. De levende personen die u wel kunt raadplegen hebben hier uitdrukkelijk toestemming voor gegeven. Bent u familie en wilt u weten of u voorkomt op deze site, neem dan contact op met info@familiehuijbregts.nl


ZOEKTIP !!
Op deze site komt de naam Huijbregts, Huijbrechts of Huijbreghs erg vaak voor. Stel, uw vaders achternaam is Huijbregts maar de achternaam van uw moeder is Janssen. Door bij "familienaam" Janssen in te vullen is de kans groter dat u uw moeder vindt en eenmaal op haar kaart (zie onderaan uitleg persoonskaart) uw vader.

Links boven naast het woord "startpagina" ziet u een knop "ZOEK". Er verschijnt een balk met ZOEK en GEAVANCEERD zoeken.

ZOEK:
Hier kunt u een voornaam, familienaam of ID nummer invoeren.

Voornaam: De voornaam die hier wordt bedoeld is een doopnaam en NIET de roepnaam. Voorbeeld: iemand heeft als eerste doopnaam Josephus maar zijn roepnaam is Joop. Deze persoon zal niet worden gevonden als u als voornaam Joop invult. Vaak is een roepnaam afgeleid van een (eerste) doopnaam. In dit geval (Josephus). Zou u echter alleen het woord Jose invullen bij voornaam, dan krijgt u alle doopnamen die beginnen met jose en dus ook Josephus.

Enkele roepnamen afgeleid van een doopnaam:
Piet-Pieter-Peter van Petrus
Jan-Johan-Janus van Johannes
Wout-Wouter-Walter van Waltherus
Harrie-Henrie-Erik-Hans van Hendrikus
Antoon-Toon-Tinus van Anthonius
An-Anna-Annie van Adriana
Frans-Cis van Fransiscus
Joep-Joop-Jozef van Josephus
Lies-Bets-Bettie van Elisabeth
Wil-Willem-Wim van Wilhelmus
Miep-Mia-Mien van Maria
Ger-Gerrit-Grad van Gerardus
Fien-Jos van Josephina

enz..enz..

Familienaam (achternaam): Hier vult u in de achternaam maar dan wel exact geschreven of de juiste begin letters van die achternaam.
Stel, u zoekt iemand waarvan u de familienaam niet precies weet, Gerwen of Gerven. U kunt dan, voor zover u het weet, de juiste begin letters invoeren. Als u bij familienaam in zou vullen Ger dan krijgt u alle familienamen die beginnen met Ger, dus ook Gerwen en Gerven.
Voorvoegsels als de of van of van der worden NIET ingevuld.

ID: is een uniek nummer dat elke persoon op deze website heeft.(daarover hieronder meer)

GEAVANCEERD zoeken:
Bij geavanceerd zoeken hebt u meer mogelijkheden. U kunt o.a. zoeken op geboorteplaats, geboorte jaar, overlijdensplaats en overlijdensjaar. Wanneer u van deze laatste functie gebruik maakt zult u zien dat er uiteraard meer personen zijn die in een bepaalde plaats zijn geboren, die in een bepaald jaar zijn geboren of in een jaar zijn overleden. Door hier zoveel mogelijk in te vullen wat u (zeker) weet zult u eerder een bepaald persoon vinden.

Voorbeeld: Stel u zoekt Henricus Antonius Maria Rossieau maar u weet niet precies hoe de naam Rossieau wordt geschreven. Als u zou zoeken op Rossiau (fout geschreven) dan wordt deze naam NIET gevonden. Zou u echter zoeken op alleen het woord Ross (de eerste letters van de achternaam) dan zal de naam Rossieau wel bij de resultaten zitten.
Als u in bovengenoemd voorbeeld ook nog als voornaam: Hen in zou typen is de kans erg groot dat u Henricus Antonius Maria Rossieau gaat vinden.

PERSOONSKAART
Elke persoon op deze website heeft een eigen kaart. Hierop staan al zijn of haar gegevens. Achternaam, doopnamen, geboortedatum, geboorteplaats enz enz. Ook staan de ouders en evt kinderen vermeld. Door op de naam van een van de ouders of kinderen te klikken gaat u naar de kaart van die persoon. Op deze kaart treft u weer de gegevens aan van die persoon.
Op elke kaart staat ook een Persoons ID. Dit is een uniek nummer wat elke persoon heeft en dit nummer kunt u ook gebruiken bij het (terug) vinden van een persoon in de zoek balk.

U kunt ergens op klikken zodra u met de muis over een naam of afbeelding gaat en er een "wijsvingertje" verschijnt.

Nog levende personen kunt u NIET meer raadplegen i.v.m. Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Indien u deel uit maakt van deze stamboom kunt u een mail sturen naar: info@familiehuijbregts.nl.voor meer informatie.

 

 


PlaatsReusel
Latitude (Breedte)51.3659873
Longitude (Lengte)5.172876200000019
Verbonden metde Joannes Jan Huijbrechts MOLDER

«Vorige 1 2

Contact

  • Contact
  • Gebruik ons contact formulier of mail rechtstreeks naar:info@familiehuijbregts.nl
  • Zelf informatie toevoegen is niet mogelijk

Bericht Webmaster

Indien deze website te groot of te klein is in uw brouwser gebruikt u de Ctrl toets in combinatie met de + of - op uw toetsenbord